Previous Next
Site Overlay
  • Greek
  • English
  • Русский
  • Türkçe

About iMenu

Ние предлагаме точно това, от което се нуждаете


Почти на всеки се е случвало да чака докато му донесат менюто. Това не е забавно. И през това време какво правим? Ами, разглеждаме нещо в телефона! А не може ли да разгледаме менюто на съответното заведение през собствения си телефона и да сме си избрали вече храна, когато сервитьорът дойде? Вече може! С „iMenu“ това става бързо и лесно – само сканираш QR-кода и менюто вече е на телефона ти!

„iMenu“ е улеснение не само за клиентите, но и за собствениците на заведения. Често се налага да се правят корекции по менюто, а подновяването на хартиеното меню е един дълъг, тромав и не евтин процес.

Основната идея на „iMenu“ е да измести хартиеното меню и да предостави, едно съвременно дигитално решение на достъпни цени.

Какво точно ще получите, като наш клиент


Индивидуален дизайн

Дизайнът на електронто меню може да бъде съобразен със стила на Вашето заведение или с начина, по който бихте искали да изглежда.

Винаги актуално меню

Веднъж публикувано, менюто може да бъде променяно или допълвано без допълнително заплащане, по най-удобния за вас начин.

Превод на 4 езика

Освен на български, Вашето меню може да бъде публикувано и на английски, руски, гръцки и турски език.

Без допълнителни ангажименти

Ние ще направим всичко вместо Вас – от снимките на храната, която предлагате до окончателния дизайн на менюто Ви.

Сканирайте QR-кода за да изпробвате менюто


Какво ще Ви струва всичко това?


Първоначалното изработване и публикуване на менюто на български език получавате само за 100 лв. Всеки допълнителен език струва 80 лв. Месечната поддръжка е в размер на 20 лв. Цените са без ДДС.

Let’s Get In Touch!


Готови ли сте за нещо иновативно? Обадете ни се или ни изпратете имейл и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро!